10-10-10

Wedstrijd Spel en Speelgoed.

Wedstrijd : 'Met spel en speelgoed op weg naar een nieuwe rage'.

Wat?

Je kan het niet zo gek bedenken. Ben je een uitvinder in de dop? Droom je wel eens van Toy Story? Of een of ander ingenieus spel? Laat je fantasie en inspiratie de vrije loop en ontwerp je eigen spel of speelgoed en misschien ontdek jij wel de allernieuwste spelrage.

Voor wie ?

Leerlingen moraal van het 5de lj., 6de lj. en 1ste jaar middenschool. Je kan alleen deelnemen of in groepsverband. Inschrijven gebeurt met een inschrijvingsstrook via de leerkracht van moraal. Werkstukken binnenbrengen tot en met 10 november 2010 in het VOC, Lange Leemstraat 57, Antwerpen.

De wedstrijd wordt afgesloten op vrijdag 19 november met een fototentoonstelling, prijsuitreiking en een kidsfuif (van 20u tot 23u) voor leerlingen van 10 t.e.m. 13 jaar. Er is een aparte bar voorzien voor de volwassenen.

Tentoonstelling van de werken van maandag 22 november 2010 tot en met vrijdag 26 november 2010 tijdens de openingsuren van het VOC

Vragen?

Voor meer info kan je terecht bij Kristien Buyle (buyle.kristien@telenet.be) of Birgit Van Esbroeck (birgit.jyrki@telenet.be)

Organisatie : Vrijzinnig Antwerpen

21:41 Gepost door Werkgroep Antwerpen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.